20.11.2016 | 9:57
Петър Москов съвсем изтрещя – щял да трепе вампири!
Посъветва Марчева да не се занимава с казаното от ген. Атанас Атанасов вчера, че той и още трима министри били заложници на ГЕРБ и на коалицията

Министърът на здравеопазването в оставка Петър Москов обяви в ефира на БиТиВи,че смята да трепе вампири. „В предишния ви репортаж за Петър Младенов виждам хора, които няма да са сред нас само ако се вземе едни дървен кол и .. как беше това там за трепането на вампирите“, стресна Москов иначе устата Жени Марчева.

След това той обяви,че утре го викат в следствието заради ваксините. Но нямал идея за какво ще го питат.

Москов посъветва Марчева да не се занимава с казаното от ген. Атанас Атанасов вчера, че Москов и още трима министри били заложници на ГЕРБ и на коалицията. „Наско Атанасов не е тема за разговор, говори неща, които обаче не е бил там да знае как са се случили. Аз водех преговорите с ГЕРБ, и моето име не фигурираше в списъка с министрите. Нещата се обърнаха едва в последния момент“. обясни Москов.

Той не пожела да коментира дали ще участва в новия проект на Радан Кънев. Обясни само,че двамата скоро не са се чували. Последно говорили по телефона на рождения ден на Радан Кънев.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране