26.04.2024 | 11:56
Петков: Борисов има и голям врат, Пеевски е увиснал на него
Той му отговори: Пудел, драскащ по вратата в Банкя
Съпредседателят на ПП Кирил Петков отговори на критиките на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, който заяви по-рано днес, че ако някой ще прави предизборна кампания на негов гръб трябва да знае, че той е много голям и хлъзгав.

„Това, което чух от г-н Борисов, е, че има голям гръб, който е хлъзгав. Освен голям гръб има и голям врат – за съжаление, г-н Пеевски се е увиснал на него и го задушава“, каза Петков.

По думите му гласуването вчера за отстраняването на Росен Желязков като председател на НС е било послание към „свестните хора от ГЕРБ“ – ако искате ГЕРБ да има нормално управление и да бъде част от европейско управление, вие трябва да се отървете от воденичния камък, който ви се е закачил на хлъзгавия врат на Борисов, а това е Делян Пеевски.

Петков отново заяви, че Желязков не би нарушил Конституцията, ако е имал свободна воля.

“Пеевски му подвикваше от първия ред, а Борисов се съгласяваше и той нарушаваше правилата”, обвини Петков.

 Пеевски отговори на Кирил Петков: Не знам защо тези две булки обясняват тази работа. Кирил Петков може да бъде булка само на Борисов. Той е като един пудел, който ще драска на вратата в Банкя – от днес ви го предричам”, каза той.

“Да бъдем сериозни, тези хора не могат нищо друго да направят, освен да скимтят и да се молят на Борисов”, заяви Пеевски.

Той отново подчерта, че ако това в агенция “Митници” се окаже вярно – от ДПС няма да работят с тях.

“Кирил, който обяснява кой на кого е увиснал да ви кажа – молеше и скимтеше да го заведа при Борисов, който два месеца не говореше с него, молеше да го сдобря с него – аз не го сдобрих, тази вина трябва да я търсите от Йордан Цонев, който един ден седящи с Борисов в неговия кабинет – Цонев го хвърли като пудел и затвори вратата след него”, разказа Пеевски. По думите му тогава Борисов е гледал като Тодор Живков на 9 срещу 10 ноември.

Пеевски заяви, че трябва да се види как ще ги подреди народа на предстоящите избори. “Може пък аз да застана между тях и да направя баланса да не могат да ограбят държавата”, каза той.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране