09.04.2024 | 11:29
Петков, Василев, Иванов и Атанасов трябва да подадат оставки като лидери на ПП-ДБ
Лидерството изисква сила и достойнство, смелост и собствен пример

Кирил Петков, Асен Василев, Христо Иванов и Атанас Атанасов трябва да подадат оставки като лидери на ПП-ДБ. Само така тези хора ще покажат, че у тях е останала поне малко способност да носят отговорност. Че за тях важни са не постовете и заплатите, а очертаните от организациите, които представляват, цели и принципи. Че се борят за каузи. Ако продължат да стискат постовете си, ще докажат за пореден път, че са повече като Борисов и Пеевски, а не като избирателите, които са им дали доверие.

Четиримата не изпълниха предизборните си обещания да не управляват с Борисов (ГЕРБ) и Пеевски (ДПС), направиха безпринципна сглобка и така излъгаха избирателите си; оставиха Борисов и Пеевски да ги разиграват и така унижиха гражданите, които ги изпратиха да се борят с тях; представяха Борисов и Пеевски като приемливи политически партньори и евроатлантици, каквито не са; направиха нефелни конституционни реформи; извършиха отвратително безпринципно кадруване; не дадоха ясни отговори за десетките скандали около тях; занимават гражданите от сутрин до вечер със себе си; проявяват политическо високомерие и самозабравяне.

Оставките им ще дадат възможност на организациите, които ръководят, да се върнат към дневния ред, които са заявили, да следват целите и да отстояват принципите си. Ще дадат възможност на некомпрометирани и политически неамортизирани хора да продължат да ръководят ПП-ДБ.

Лидерството изисква сила и достойнство, смелост и собствен пример.

Кирил, Асен, Христо и Атанас, не бъдете като Борисов и Пеевски! Покажете на организациите си, че не се борите за политическото си оцеляване, за депутатски постове и заплати. И така след време може да бъдете реабилитирани и отново можете да бъдете начело.

2 коментара

  1. Слава каза:

    така е, ама колкото и други лидери го направиха, така и те

  2. Няма каза:

    да го направят, те не са дошли да работят за българския народ, а само за собствените си интереси, най-вече за забогатяването си.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране