13.09.2022 | 22:17
Пиарите на Киро са пълна смешка!
"Направихме първите стъпки" и "да си довършим работата" са безобразно глупави слогани

Както знаем, добре платена армия от всевъзможни съветници и пи ари обслужва нещото, наречено ПП.

Няма никакъв спор, че това са най-бездарно похарчените пари. Или въпросните „специалисти по връзки с обществеността“ имат ментални проблеми или смятат клиентите си за такива. „Направихме първите стъпки“ и „да си довършим работата“ са безобразно глупави слогани, които не биха могли да привлекат вниманието дори и на децата в детската градина.

А да обясняваш как „ние сме млади политици и ще пенсионираме вас, старите“ и в същото време да сложиш за водач на листа „младежа“ Бойко Рашков, показва тотална нищета на интелекта.

Най-смешното е, че явно активистите на ПП са научени как трябва да повтарят до откат тези глупотевини и влагат много усърдие в рецитациите си. А колкото повече се стараят, толкова повече им личи, че разстоянието между тях и способността за мислене е колкото от България до Канада.

Няма да спра да се изненадвам как формация, съставена от хора, които не притежават нищо друго освен хипертрофирано его, може да бъде втора в социологическите проучвания. И нещо ми подсказва, че в крайна сметка второто място ще се окаже непостижима мечта за ПП, тези жертви на собствената си некомпетентност.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране