10.07.2015 | 10:58
Пиян британец пробва да отмъкне бебе в Слънчев бряг
Чужденецът нокаутирал бащата с юмруци, но полицаите го сгащили

Пиян англичанин се опита да открадне бебе в Слънчев бряг. 11-месечното дете е на младо семейство от Костенец. Инцидентът станал около 22 часа миналата вечер, на централна алея в курорта.

31-годишният англичанин издърпал със сила бебешката количка от ръцете на 28-годишната майка. Жената се разпищяла от ужас, а съпругът й хукнал след англичанина, тичащ с количката.  Британецът обаче ударил няколко юмрука в лицето на 28-годишния българин и той се строполил на земята в безсъзнание.

За щастие имало полицейски патрул на близо, който спрял англичанина и върнал бебето на майката, разказва „24 часа“. Мъртво пияният летовник започнал да налита на униформените, не се подчинил на заповедите им и затова е бил отведен с белезници в районното управление. Задържан е за срок от 24 часа.

Бебето е върнато на родителите му невредимо, а след медицински преглед е установено, че нараняванията на баща му не са сериозни, уточняват от полицията. По случая в Районно управление – Несебър е образувано бързо полицейско производство.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране