26.09.2023 | 10:00
ПП-ДБ и БСП се коалираха в Хасково
Двете формации подкрепиха независимия кандидат-кмет Николай Ставрев

Леви и десни влязоха в коалиция в Хасково – там те решиха да подкрепят независими кандидат кмет. Николай Ставрев бе издигнат от Инициативен комитет, но той ще ще разчита на подкрепа от Коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“, Коалиция „БСП за България“, Коалиция „България на регионите“ и на Политическа партия „Ние идваме“. „България на регионите“ е формирование зад което стои партия като ВМРО, а „Ние идваме“ е организацията на Арман Бабикян и Николай Хаджигенов

Политическите сили вече заявиха, че застават зад кандидатурата на Ставрев. Инициативният комитет внесе в Общинската избирателна комисия (ОИК) 5284 подписа. От тях 4183 са признати за коректни, пише в решението на ОИК.

Искам да дам своя принос за развитието на града и неговото по-добро бъдеше, каза след подаването на документите Ставрев. Той поясни, че с екипа си е изработил стратегическа пътна карта, която да реши по-голяма част от проблемите на Хасково. Като първи приоритет той посочи мерки за облекчаване на автомобилния трафик.

Николай Ставрев е роден през 1970 година в Хасково. Семеен е, има дъщеря. Има магистърска степен по икономика и управление от Университета за национално и световно стопанство. Повече от 25 години работи в мениджмънта на световноизвестна чужда компания, базирана у нас. Бил е ръководител на търговски екипи и е отговорял за различни райони на страната.

1 коментар

  1. Мики Маус каза:

    Па плеснаха с ръце и се прегърнаха…..СТАТУКВОТО!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране