10.07.2015 | 10:54
Прекъснаха делото срещу Сидеров, бременната Деница се разплака в съда
Процесът е поръчан от френското посолство, убеден е лидерът на "Атака"

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров отново се изправи пред съда по обвинение за нанасяне на лека телесна повреда и хулиганство. Делото срещу него е във връзка с инцидент от януари миналата година на Летище „Варна“.  По твърдения на свидетели той е нападнал полицай, а преди това в самолета се е заяждал с френския дипломат Стефани Дюмортие.

Волен Сидеров дойде в съда заедно с цялата парламентарна група и с бременната си приятелка Деница Гаджева. Той обясни, че процесът срещу него е политически и поръчков.

„Поръчката идва от френското и американско посолство, за да бъде осъден и отстранен като депутат“. Това обаче, обеща Сидеров, няма по никакъв начин да му попречи да говори. „

През годината на протестите, когато „Атака“ бе подложена на постоянен натиск, удари и обиди, никой не взе мерки, а когато се защитихме се образува този скалъпен процес“, заяви още лидерът на „Атака“.

Малко след старта на делото съдията прекъснаха заседанието, тъй като Деница Гаджева, която даваше показания за случая в самолета от 6-ти януари, се разстрои. Когато се върна в спомените си назад за 2013 г., когато централата на партия „Атака“ и депутатите бяха обиждани и замервани с камъни, Деница се разплака и не можа да продължи. Делото ще продължи, след като Гаджева се успокои.

1 коментар

  1. аз каза:

    Цирка няма край

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране