12.10.2022 | 23:10
Признайте си, че не ставате за нищо, не боли
Ами не е влизал камион, бомбата е влязла и излязла

Истинско забавление е да гледаш как българските телевизори тепкат на пръсти около истината за взрива на Кримския мост.

Ясно е, че Украйна е избрала маршрут през Румъния и България, защото това са „пропускливи“ граници.

Кореспондентката на БТВ от Русе не се съсредоточи много на това, че информацията на руснаците е вярна. Взривът, скрит в ролки строително фолио, е бил доста време в Безмитна зона Русе. Тя много държеше да се знае, че зоната се охранява с камери и с оръжие. Не се съмняваме. Украинците също са проучили това. Никой няма да им пипне бомбата. И никой няма да я открие. После пък кореспондентката от МС в София пак се тръшна, че взривеният камион не е влизал в България.

Ами не е влизал, бе. Бомбата е влязла и излязла. През граници на ЕС. На две държави, които се борят за Шенген, но явно не го заслужават.

Цялата камарила „евроатлантици“ мина в обяснителен режим, без никой да обвини България в съучастие.

Не е чак толкова страшно, че бомбата е минала през границите ни. Важното е, че някой си „Глиги“ от ДБ не е участвал в схемата. И през руските граници е минала бомбата. Не правят драма.

Вместо да направим първо обективна и бърза проверка, както би направила държава с авторитет, ние първо отрекохме всичко, после обвинихме руснаците, че нападат хибридно НАТО (чрез такива като нас?!) и после започнахме да ходим на пръсти около истината.

Признайте си, че не ставате за нищо, бе. Не боли.

Богомил Бонев, Фейсбук

1 коментар

  1. ИванКо каза:

    „Вместо да направим първо обективна и бърза проверка, както би направила държава с авторитет, ние първо отрекохме всичко, после обвинихме руснаците, че нападат хибридно НАТО (чрез такива като нас?!) и после започнахме да ходим на пръсти около истината.

    Признайте си, че не ставате за нищо, бе. Не боли“

    Безпощадно точно.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране