30.05.2023 | 11:37
Психясалият културист, вдигнал на крак ГДБОП, е брат на мис България?
Пред седмица мъжът скочил върху кола на румънски туристи

Мускулестият културист, вдигнал на крак полицията в Русе и бе усмиряван от сили на ГДБОП, може да се окаже брат на Мис България 2005 Роси Иванова. Той е сред малцината избраници, последвани от красивата миска в Инстаграм под името Иван Иванов, пише „Телеграф“. От негови публикации става ясно, че има лична зала за тренировки и собствен сайт.

За брата на красавицата се знае, че преди години е сключил брак с прохождащата тогава фолк изпълнителка Паула, от която има и дете. Не е ясно обаче дали двамата са все още заедно.

Както МИГNews.info вече писа, вчера нацепеният младеж привлякъл вниманието на униформените от общинското звено за охрана, след като без причина съборил и захвърлил знамената на България пред сградата на областната и общинска администрация в града. Те с помощта полицаи се опитали да го задържат, но той влязъл в един от шадраваните на площад „Свобода“.

На мястото пристигна и екип на ГДБОП, който се опита да загради мъжа. Униформените се опитали мирно да го извадят от водата, но той отказал да изпълни разпорежданията им и се държал неадекватно.

В един момент успял да се измъкне, но бързо бил заловен и усмирен с електрошокова палка. По късно бил настанен в Центъра за психично здраве.

Преди около седмица същият мъж е заснет да притеснява румънски туристи, като скача върху колата им, докато е в движение. Видеото бе публикувано в социалните мрежи с предупреждение към гостите от Румъния.

Тогава Иванов бил настанен в Психиатричната клиника в Бяла. Не е изключено причината да изпада в подобни състояния да е прекомерната употреба на анаболни стероиди, които се вземат от трениращите.

Освен това във всеки фитнес се пуска силна натрапчива музика, стил развалена плоча, един и същи мотив се повтаря около 10 минути и това направо пили мозъците. Затова много от по-нормалните хора вече ходят в залите със слушалки.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране