27.06.2015 | 10:18
Р. Овч.: Стига вече с глупостите за моите комисионни!
Ексминистърът сравни Цанков камък с операта в Сидни - оскъпявал се във времето

Стига вече с глупостите за моите комисионни за проектите в енергетиката, се ядоса бвшият икономически министър Румен Овчаров в ефира на Нова телевизия.

„Много са смешни твърденията за Цанков камък и Белене, те започнаха по време на двойната коалиция. „Цанков камък” си е много нормален проект, той ще се изплати в рамките на 15 години” уточни бившият енергиен министър.

Той дори стигна по-далеч в сравненията като изуми дори самата Диана Найденова: „А вие знаете ли колко операта в Сидни? 15 пъти повече от първоначалната цена. Всички енергийни проекти се оскъпяват във времето!”, заключи той.

Според него не е трябвало да има отсрочка за повишаване на цената на тока. „Домусчиев е прав – в много от държавите цената за бизнеса е по-ниска от тази за потребителите, но не може да симислиш, че само това е гарант з конкурентноспособност на пазара. Отдавна съм се отказал да правя бизнес в енергетиката. Някои хора ща имат тежки проблеми в ВЕИ-тата след назначението проверки” обясни Овчаров.

„Не мисля, че ще се занимаваме с изключването на Кадиев по време на пленума. Аз си казвам мнението, ако някой иска да го чуе – да го чуе. Аз напуснах, защото не да исках да участвам повече в правителството, в което не е ясно кой взима решенията” припомни той.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране