27.10.2023 | 11:32
Рачков чака бебе
Приятелката на комик №1 е бременна в третия месец

Димитър Рачков ще става баща за втори път на 51-годишна възраст. Според думите на близки приятели до водещия на едноименното шоу по Нова тв любимата на комик №1 в България – Камелия е бременна в третия месец и вече трудно успява да скрие, че носи живот в утробата си.

Дни преди Димитър Рачков да отпразнува своя рожден ден на 10 октомври, той е бил забелязан с приятелката си Камелия в акушеро-гинекологичния кабинет към софийската болница „Токуда“, разкриват запознати с интимния живот на бургаския шоумен. Според думите им, Рачко вече е наел екип от най-добрите специалисти, които да следят бременността на Камелия и бъдещото й раждане.

До този момент Димитър Рачков не е обявявал пред близки, че любимата му е бременна, вероятно от суеверие. Макар от десетилетия да е част от светския елит, бургаският актьор пази в строга тайна личния си живот и предпочита да не го излага на показ.

51-годишният шоумен се залюби с красивата сладкарка Камелия Андонова това лято, само няколко месеца след като приключи бурната му любовна авантюра със знойната блондинка Анита Димитрова, която продължи повече от 3 години. Рачков и новата му изгора бяха заснети да купонясват това лято в хитовата дискотека в Лозенец „Хасиенда бийч“.

Колеги на комика от шоуто му по Нова тв споделя, че преди около месец новата жена до актьора се е нанесла да живее в жилището му в София. По всяка двамата ще преоборудват една от стаите в апартамента на Рачков е детска, предполагат от екипа на неделното му шоу. Красивата 35-годишна Камелия Андонова, от която Димитър Рачков чака дете, не е непознато лице в шоубизнеса. Тя е работила като стилист в шоуто „Като две капки вода“ , а по-паметливите зрители си я спомнят от участието й в „Сладкото състезание – Bake off”, което се излъчваше в ефира на Нова тв през 2016 г.

Димитър Рачков е баща на 17-годишния Димитър, който се роди от връзката със сценаристката Христина Апостолова. Към днешна дата бившата половинка на актьора е омъжена за тв продуцента Евтим Милошев, но поддържа близки приятелски отношения с бащата на детето си Рачков.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране