11.05.2015 | 10:11
Разкриха за какви пари работи Любо Пенев в ЦСКА
Никой не знае какви са дълговете на клуба, трябва да се сезира прокуратурата, заяви Ради Здравков

Помощникът на Любослав Пенев в ЦСКА Радослав Здравков разкри какви пари получава за работата си при „армейците“. Той заяви, че Пенев и целият треньорски щаб са подписали договор срещу заплата от 750 лева. Пенев и неговите асистенти обаче ще приберат 80 хиляди лева при положение, че класират ЦСКА в Лига Европа, което съвсем естествено не бе потвърдено от Здравков.

„Ние сме подписали договори до 31-и май. Всички треньори сме подписали на минимална възможна работна заплата – 750 лв. В пространството се носят всякакви информации. Нямаме време да мислим за селекция. Мислим единствено за подобряването на ситуацията“, заяви Здравков в студиото на БНТ.

„Да, има желание да останем. Но в момента няма никаква яснота, не се знае клубът в каква посока ще се насочи. В момента никой не знае какви са дълговете на ЦСКА, трябва да се сезира прокуратурата. Всеки, който обича, сега последното, което му минава през главата, е фалит. Търси се точната формула да се избегне този фалит. Боби Михайлов е добре информиран за лиценза и аз имам информация, но не в детайли. Целта е отборът да играе в Лига Европа, така ще спомогнем да се намери инвеститор“, каза още Здравков в интервю за БНТ.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране