21.11.2015 | 0:01
Репортер на БНТ псува в ефир колежка на женски гениталии (видео)
Иво Никодимов влезе в отбора на Милен Цветков, който нарече Лора Крумова к...а в ефир

Журналистът на БНТ Иво Никодимов направи скандален гаф, който беше хванат от предаването „Господари на ефира“. По време на пряко включване от Консултативния съвет за сигурно пред президентството той беше отрязан от водещата и редакторите на телевизията.

Докато си мисли, че вече звукът му е обран, журналистът според господарите е напсувал колежката си в студиото. Комичната ситуация стана точно преди влизането на Михаил Миков на „Дондуков“ 2, който закъсня за срещата, а след това се ядоса и си тръгна докато всички парламентарни партии обсъждаха сложната ситуация.

Водещата попита Никодимов, дали все още някой влиза в сградата на президентството, а след пускането на звука от криминалния репортер се чу само „п…а“. Никодимов обаче не е първият, който ръси нецензурни квалификации по адрес на колежките си. Милен Цветков, който не знаеше, че е в ефир, обиди Лора Крумова, че спи със старците от старческия дом и е к….та на Нова ТВ. Вместо да се обиди обаче, журналистката се засмя и му отговори „приятно ми е“. Повод за странния за ранните диалог между двамата стана публикация от жълтата преса, че Крумова е гадже на Кеворк Кеворкян.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране