01.05.2015 | 10:52
Роналдо гневен на съотборник
Арбелоа му отмъкнал отбелязването на гол срещу „Алмерия”
Медиите в Испания твърдят, че Кристиано Роналдо се е разгневил на колегата си Алваро Арбелоа за това, че му е отмъкнал отбелязването на гол срещу „Алмерия” в мача от 34-ия кръг на Примера дивисион.
Арбелоа засече успоредно на голлинията центриране на Хавиер Ернандес и се разписа за 3:0, оформяйки и крайния резултат, а бдителни зрители съзряха гняв по лицето на носителя на „Златната топка”. Португалецът бе на една линия с Арбелоа при ниското центриране на Чичарито и ако Арбелоа не бе засякъл топката, това щеше да стори самият Роналдо. Това обаче не се случи и Арбелоа остана в прегръдките на съотборниците си.
Така, след като топката се озова в мрежата, Роналдо я изрита силно още веднъж, а някои направиха заключение, че изражението на лицето му е сърдито поради случилото се. “Не съм разстроен от жестовете на Кристиано. Ядът му е нещо нормално, той не успя да реализира попадение, което е неговата главна цел. Знаем, че иска да стане голмайстор на първенството, стараем се да му помогнем”, заяви Арбелоа по този повод.
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране