22.06.2015 | 0:04
Роналдо готов да се махне от „Реал”
Португалецът недоволен от Рафа Бенитес и Гарет Бейл

Звездата на „Реал” Кристиано Роналдо има поне четири причини, заради които може да напусне клуба още това лято, твърди испанският вестник АС. Първата е свързана с треньорската рокада.

Той не е коментирал смяната на Анчелоти с Рафа Бенитес, но за всички е ясно, че португалецът беше в отлични отношения с италианеца и държеше на неговото оставане. Отделно, Бенитес е направил стратегическа грешка, като е провел разговор с Гарет Бейл, а на Роналдо дори не се е обадил. Вървят и слухове, че испанецът иска да пробва Роналдо като чист централен нападател, което не е никак по вкуса на CR7.

Втората причина за евентуалното напускане ще бъде прословутото парти за 30-годишния му юбилей, което обра доста негативни реакции сред феновете, тъй като бе часове след загубата с 0:4 от „Атлетико” (Мадрид) през февруари. Роналдо не се почувствал никак добре, защото клубът не положи дори минимално усилие да го защити от нападките.

Третият мотив са рокадите в медицинския щаб на „Реал”. Роналдо не е искал Хесус Олмо като главен лекар на „Бернабеу“, а заедно с кликата около себе си се е надявал постът да бъде поверен отново на Педро Куека.

Последният повод за тревожност у голаджията е отношението на клуба към фигури от ранга на Икер Касияс и Серхио Рамос, с които той поддържа отлични отношения. В очите на Кристиано двамата играчи също не получават достатъчно протекции от клуба, в който играят съответно вече 16 и 10 сезона. Роналдо се притеснява, че съвсем скоро и той може да се окаже в подобна ситуация.

Така ситуацията около Роналдо се заплита, а това е добре дошло за „Манчестър Юнайтед” и ПСЖ, които във всеки един момент са готови да извадят големите пари и да привлекат португалеца.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране