06.08.2015 | 0:48
Руски плувец остана без гащи
Избраха Юлия Ефимова за секссимвол на шампионата

Руският плувец Владимир Морозов беше обран до шушка по време на световното първенство по водни спортове в Казан. Неиз-вестни засега апаши разбили шкафчето му в съблекалнята на басейна и отмъкнали буквално всичко, включително тренировъчния му екип, та дори и резервните му плувки.

„В басейна „Казан Арена“ беше откраднат целият тренировъчен екип на Морозов, включително и стартовият му номер, каза пред ТАСС първият вицепрезидент на руската федерация по плуване Виктор Авдиенко. – Това не му се случва за пръв път. Очевидно тук крадат за спомен. Ние вече доставихме на Морозов нова екипировка.“

Пострадалият състезател е бронзов медалист от олимпиадата в Лондон-2012, а в Казан се състезава на 50 м гръб, 50 и 100 м бруст и в щафетата на 4 по 100 м св. стил.

Знаменитите спортисти нерядко стават жертви на злоумишлени действия. Наскоро в Москва беше открадната тренировъчната екипировка на състезателя по фигурно пързаляне Дмитрий Соловьов, който е в двойка с Екатерина Боброва. „Карах по един от булевардите в Москва, когато колата ми се ожули в друга. Зад волана беше младо момиче, което много се уплаши. Слязох, за да извикам полицаите, а когато се върнах след по-малко от минута, видях, че задната врата е отворена, а от седалката липсва сакът с кънките и костюма ми“, оплака се Соловьов.

Междувременно на шампионата в Казан руската плувкиня Юлия Ефимова беше определена за секссимвол на първенството. Тя спечели и световната титла на 100 м бруст. Красавицата е родена в град Грозни, но заради руско-чеченската война семейството й се премества във Волгодонск.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране