09.01.2016 | 0:01
С блясък в очите, Москов обяви, че ДПС се разпада
Етническият мир отново бил алибито на Доган

Здравният министър Петър Москов заяви, че ДПС е опозиция и се разпада, по което нямало спор. „Това с геополитическата ориентация и етническият мир е поредното алиби, за да може зад него да се прикрива една безнаказаност и разхищение към публичните финанси. А въпросът на кого е по-близък Пеевски – на Доган или на Местан, няма верен отговор“, коментира той.

Министърът отново заяви, че си е подал оставката от ДСБ като зам.-председател, защото не е съгласен „да вкарваме съда в такава изолация, в каквато беше доста време“.

Реформаторският блок се разклати силно след конституционните промени за съдебната реформа. Въпреки решението на ДСБ да стане опозиция Москов се заинати и отказа да напусне министерския пост в кабинета на ГЕРБ. „РБ потвърди участието си в управленската коалиция.

В момента е във висока степен на готовност от подписване на анекс към коалиционното споразумение между ГЕРБ и блока и внасянето му на Съвет за развитие, в който ясно, подробно и конкретно с дати, с ясна философия да бъде преподписано продължението на реформата в правосъдието“, продължи с теориите си Москов. Според него единственият път за връщането на ДПС през парадната врата на управлението минава през руинирането, самоунищожението или унищожението на РБ, доказването му като недобра управленска конфигурация с ГЕРБ. Аз няма да съм човекът, който ще отвори тази врата, било пред Доган, било пред Местан, каза той.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране