25.09.2015 | 0:02
Съдят Мистър България за проститутки
На подсъдимата скамейка застават Антон Петров-Хамстера, Николай Пиронков, Цветко Цветков и Виктор Иларионов

Спечелилият конкурса „Мистър България“ и станал известен като модела с най-добра физика – Мирослав Йончев, ще се изправи пред специализирания съд по обвинение във вербуване на млади жени, които да проституират в България и чужбина. От прокуратурата вчера внесоха обвинителния акт. Освен Йончев, на подсъдимата скамейка застават Антон Петров-Хамстера, Николай Пиронков, Цветко Цветков и Виктор Иларионов.

Според обвинението от януари 2010 г. до 29 май 2012 г. е действала организирана престъпна група, създадена с користна цел – да набира и приема жени, които независимо от съгласието им да бъдат използвани за развратни действия.

„Проституиращите момичета са получавали облаги за извършваните от тях действия, а в някои случаи облаги само са им били обещавани от извършителите“, твърдят от прокуратурата. „Взето било решение да се направи разделение на момичетата в два класа с различни цени. В клас първи трябвало да влизат момичета, предоставящи сексуални услуги на по-ниски цени – 400 лв. за 1 до 2 часа, 600 лв. за услуга за 3 до 4 часа и 800 лв. за ангажимент за цяла нощ или за такъв извън София. В клас втори влизали по-елитни момичета, като тяхната „тарифа“ била с 200 лв. по-висока“, обясняват още от прокуратурата.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране