10.07.2016 | 23:02
Сълзи за Португалия! Роналдо напусна финала на носилка
Кристиано предаде капитанската лента на Нани

Кристиано Роналдо напусна финала на Евро 2016 между Португалия и Франция, изнесен на носилка от стадион „Стад дьо Франс“. В 25-та минута капитанът на националния отбор на Португалия бе принуден да напусне терена заради травма. Облян в сълзи, той предаде капитанската лента на съотборника си Нани.

Излизането на Роландо е огромен удар за „мореплавателите“. На неговото място влезе героят от 1/8-финала с Хърватия Рикардо Куарешма.

Още в деветата минута на мача Кристиано падна на тревата при нарушение на Димитри Пайе. Звездата на Португалия напусна терена за кратко, но след това се върна. Наложи се Роналдо да получи медицинска помощ, защото определено чувстваше много остра болка в лявото коляно.

Кристиано се завърна в игра, след което в 18-та минута не успя да сдържи сълзите си от болка и отново получи медицинска помощ. Роналдо бе бинтован и продължи участието си в мача. В 25-та минута обаче той разви бинта си и показа, че няма как да продължи участието си във финала. В крайна сметка нападателят на „Реал Мадрид“ напусна финала на носилка, облян в сълзи.

Двата отбора, финалисти, се оттеглиха на полувремето при резултат 0:0.

Минути преди финала на Европейското по футбол бившият испански национал Шави Ернандес изнесе купата на „Стад дьо Франс“. Той позира с трофея пред препълнените трибуни.

36-годишният Шави спечели надпреварата през 2008 и 2012 години с Ла Роха, като в кариерата си той има триумф и от Световното първенство през 2010 година.

Отборът на Испания отпадна от европейските футболни финали на 1/8-финалите от Италия.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране