19.05.2017 | 0:01
Сашо Диков анонсира промени в Би Ай Ти
Люба Кулезич ще има вечерно информационно шоу всеки ден от понеделник до петък

Програмният директор на телевизия Би Ай Ти, журналистът Сашо Диков, обяви, че до две седмици в медията предстоят промени. По думите му в ефира ще има както сериозна журналистика, така и развлекателни предавания.

“Готвим невероятна телевизионна сензация. Тя ще предизвика огромен интерес, от една страна, но и огромни плювни и отрицания, защото телевизионните пуритани ще бъдат възмутени, меко казано. Важното е, че това предаване ще има чудовищен рейтинг”, опита да предизвика интерес Диков.

Водещата на “Честно казано” Люба Кулезич ще има вечерно информационно шоу всеки ден от понеделник до петък. Моделката Гери Дончева също се сдобива със собствено предаване. Сред първите й гости ще са други манекенки, пробили в светските рубрики – Ася Капчикова и Гергана Райчевска, които ще коментират пластичните операции на известните лица.

“Приключват и преговорите с голяма телевизионна звезда, която е изпитан бранд в своята област. След две седмици телевизия Би Ай Ти ще бъде нещо абсолютно различно и ще разбием представите за това как се прави модерна телевизи”, продължи със самохвалството Диков.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране