25.12.2017 | 0:30
Сензационно Видео с Юнкер се появи в интернет!
Председателят на Европейската комисия се напи в Полша, залита и не знае кого да поздрави

Сензационно видео с Жан Клод Юнкер се появи във Фейсбук. Председателят на Европа е на посещение в Полша и на видеото се вижда ясно неадекватното му държане когато слиза от лимузината за официалната среща с полските лидери.

Освен че залита и не знае накъде да поеме и с кого да се поздрави Жан Клод Юнкер стига дори още по далеч в излагането си, като дори козирува, на официалните предстватели на Полската страна. В полската група коментарите по темата са, че ако това са ценностите на Европа, то Юнкер може да се чувства като у дома си в Полша.
Други коментари, призовават Юнкер след този гаф да си подаде незабавно оставката, защото това все пак е официална визита, която се отразява от много международни медии и състоянието и държането му, са унизителни за Полша.  Оставяме на Вас да прецените, нормално ли е това което прави председателят на Европа.

3 коментара

  1. баба гена каза:

    ТАКИВА ЛИ СА ВАЖНИТЕ ХОРА ОТ ЕС ,ОТКЪДЕТО НИ УПРАВЛЯВАТ ЗА ВСИЧКО.ТАКОВА МУ Е ВЪЗПИТАНИЕТО–КАТО СЕ ПРИБЕРЕ ,ДА ПРАВИ КАКВОТО ЩЕ.А ТУК СЕ ИЗЛАГА КАТО АЛКОХОЛИК.

  2. mdaaaaa каза:

    Някои пият от мъка, други от радост, а Юнкер – от сутринта!

  3. Напил се е каза:

    от мъка, че не може да целуне за Коледа своя приятел Бойко…

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране