11.06.2015 | 21:34
„Севиля“ преговаря за защитник на „Лудогорец“
До края на седмицата пък трябва да стане известно името на новия треньор
Жуниор Кайсара

Ръководството на „Севиля“ е започнало преговори с „Лудогорец“ за защитника Жуниор Кайсара, твърди изданието „Естадио Депортиво“.

Според информацията интерес към защитника има от „Рома“, „Шалке“, „Порто“ и други европейски клубове, но шефовете на носителя на трофея в Лига Европа са на път да изпреварят всички останали. Други подробности не се съобщават, като единствено се разкрива, че „Севиля“ ще се раздели с Диого Фигейраш, който играе като десен бранител, и по тази причина търсят играч на този пост.

До края на седмицата пък трябва да стане известно името на новия треньор на „Лудогорец“, който най-вероятно ще бъде чужденец. Собственикът на клуба Кирил Домусчиев обаче отрече слуховете, според които шампионите са се ориентирали към специалист от Португалия.

„В момента водим преговори и резултатът от тях ще бъде съобщен в близките дни. Споменат се различни имена, които няма да коментирам. Само ще кажа, че много хора си правят реклама на наш гръб. Когато има нещо официално, клубът ни ще го разкрие пред медиите“, каза Домусчиев.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране