03.04.2016 | 0:01
Шеф на „Звезда“ разкри заплатите в „Лудогорец“
Възнагражденията на най-добрите в отбора достигат до 1 млн. евро

Генералният мениджър на „Цървена звезда“ – Звездан Терзич, разкри пред медиите в Сърбия заплатите, които получават някои от футболистите на българския шампион „Лудогорец“. Двата клуба често са сравнявани, което според Терзич не е правилно.

„До миналата година ние давахме по 10 000 евро месечно максимум, а през тази вече успяваме да предложим 20 000 евро на някои играчи. Това е, защото успяхме да изчистим задълженията си към чуждестранните футболисти. Дори тази сума обаче не може да доведе добри играчи в отбора, за да можем да се противопоставим на „Лудогорец“. Там заплатите на най-добрите в отбора достигат до 1 млн. евро“, коментира мениджърът на „Звезда“ пред сръбския журналисти.

Именно един от най-скъпите играчи на „Лудогорец“ – бразилецът Вандерсон, може да да напусне Разград. Интерес към крилото има клуб от Суперлигата на Китай, откъдето са се интересували при какви условия той е склонен да смени тима. Вандерсон има договор до следващото лято, така че китайците ще трябва да платят трансферна сума на шампионите. В „Лудогорец“ обаче засега не са склонни да се разделят с бразилеца, който има 64 мача и 16 гола за тима. И дори обмислят да му отправят предложение за удължаване на договора поне с още един сезон при далеч по-добри финансови условия.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране