26.06.2015 | 10:36
Шейх от Кувейт си строи обратна къща край Гърмен, защото го ядосала жена му?
Керемидите ще бъдат закрепени с винтове, а саксиите ще висят, залепени на терасата, казва властелинът на маламашката Даниел Йорданов

Обърната къща с покрива отдолу „изникна“ в гърменското село Марчево. Тайнственият инвеститор давал указания как иска да изглежда домът му само по телефона, а пред камерата на Нова телевизия Даниел Йорданов, който контактува с него, бе представен от водещия на „Пълен абсурд“ Румен Бахов като властелинът на маламашката.

„Строим къщата за един принц, с който разговаряме само по телефона. Изграждаме и два замъка за него. Жена му го е ядосала и затова иска покривът да е долу. Керемидите ще са закрепени с винтове“, обяснява Йорданов.  А кметът на Марчево Борис Кунчев добавя, че къщата ще е собственост на петролен шейх от Кувейт.

Най-високо е разположен партерът на къщата, а терасите под него са с парапети, обърнати надолу. Саксиите пък ще висят, залепени за тях, уточни Даниел. Има и гараж, но той е на около 7-8 метра над земята, добавя той.  Къщата скоро ще бъде завършена, както и замъците, които също се строят с бързи темпове.

1 коментар

  1. Кенефоф каза:

    Интересно великия шейх на какъв език дава командите на маламашковия властелин?

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране