29.05.2015 | 9:10
Шофьори се биха с метални прътове
40-годишен мъж е настанен в болница

40-годишен мъж е приет в Шоковата зала на болница „Света Анна” във Варна след конфликт, възникнал между шофьори на леки автомобили.

Инцидентът е станал във варненския кв. „Владиславово”. От пресцентъра на здравното заведение информираха, че мъжът е приет с контузна рана на главата и фрактура на лява предмишница. Раните на пострадалия са обработени, поставен му е и гипс. Предложено му е хоспитализиране в Неврохирургията на МБАЛ „Св. Анна”, но той е отказал и е пожелал да си тръгне. Пострадалият през цялото време е бил в съзнание и контактен.

Няма други приети в Шоковата зала на болничното заведение от същия инцидент. От полицията информираха, че конфликтната ситуация на пътя е възникнала около 18.10 часа снощи, имало е и пътнотранспортно произшествие. На единия от водачите е нанесен побой от другия водач. Изяснява се ситуацията, работи се по случая за установяване на причините за инцидента – дали наистина става въпрос за конфликтна ситуация или за друг вид престъпление. Има образувано досъдебно производство.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране