06.07.2015 | 23:43
Шокиращи кадри от полицейска бруталност в София, 5 ченгета бият и ритат момиче! (видео)
Ето как се "арестува" в България

Шокиращи кадри от поредна полицейска бруталност излъчи тази вечер предаването „Господари на ефира“.

Видеото е изпратено от зрители, които са станали свидетели на побоя и са снимали екшъна от терасата на жилището си в центъра на София.

Първоначално разговорът между тях е спокоен. Докато тече разговор между единия от полицаите и момчето, униформеният му удря шамар. След това разговорът се изостря. Единият полицай нарича момичето, което е във видимо нетрезво състояние, „пръдла“. В отговор получава: „К’во „пръдло“, бе? Кой пърди? А удари ме сега и мене, така както и него.“ Чуват се и други откъслечни фрази, една от които е на момичето: „Я не ми викай на мен fuck off, бе“. По-късно единият от полицаите казва: „Хайде стига, стига. Ще те наритам“.

Младежът и момичето искат да си тръгнат. Полицаите не получават отговор на това къде живеят двамата. Малко по-късно се вижда как няколко от униформените повалят момичето на земята, а един от полицаите я рита. След като я изправят от земята, двама полицаи опитват да сложат белезници. Момичето се съпротивлява и крещи, при което получава още няколко ритника. Докато това се случва, приятелят ѝ крещи: „Оставете я, бе!“

Вещите на задържаната се разпиляват на земята, а малко по-късно тя е качена в патрулката. Докато полицаите вкарват момичето в колата, момчето получава още един удар от униформен. Докато е в патрулката, задържаната продължава да буйства. Приятелят ѝ я приканва: „Хайде, престани, бе, момиче бе!“

Инцидентът се разиграва на ул. „13 март“ в центъра на София около 2.00 часа след полунощ.

Ето как читателят Станислав Маринов коментира действията на полицаите на сайта на предаването(публикуваме текста без редакторска намеса):

„Тези бабаитчета ТРЯБВА да бъдат НЕЗАБАВНО уволнени дисциплинарно и съдени за превишаване на правата си! Направо побеснях като гледах клипа.Това е недопустимо.

Първо тъпанарчетата посягат на жена и то с юмруци и ритници.Не доумявам и не искам да повярвам, че това се е случило.Второ, страхливите и долни полицаи викат подкрепление.Браво олигофренчета!Браво!Щом за едно момиче викате подкрепление какво остава за нещо сериозно за което ви плащаме.И ще протестирате.Не ви ли е срам бе, полицейски копеленца мръсни?Никой тъп полицай няма право да посяга по този начин на БЪЛГАРСКИ гражданин!НИКОЙ!!!

За това има престъпност. Занимават се с това, да развалят вечерта на някой, защото скучаят, но ги е страх да се опълчат на някой истински престъпник.Когато видят престъпник и престъпление се крият като мишоци и все едно нищо не са видели.Е, защо сте полицаи?За да се правите на мъже пред влюбена двойка, прибираща се от купон?

Защото сте толкова задръстени и не ставате за нищо, или защото завиждате на НОРМАЛНИТЕ хора, а вие се радвате че сте дошли от село, дали са ви по едно пистолетче и вече си мислите че вие, олигополицайчета сте властта.Съжалявам ви за жалкият ви животец и за заблудата в която живеете.Кажи му полицай и повече не го обиждай!

5 коментара

  1. Борислава Латинова каза:

    Ех ех не пак, отново! Само да не я пратят при Прокурор Кинчева, че ще я изкарат, че тя ги е била а не те нея…. 😀 и междо другото мило момиче след точно 4 дни ще те изкарат наркоманка, после сигурно и алкохоличка или крадла.. После ще почнат да говорят за близките ти.. :D…. От сега ти казвам не си ги слагай на сърце! П.С:. Моите неща бяха изляти като твоите само, че на задния капак на колата не на земята.. Успех ти желая!

  2. Андрешко каза:

    Ама разбира се , че ще бият момичето !
    Него могат – него бият !
    Вие какво ? Да не искате да набият Ембака ???
    Щото на такива като Ембака , ченгетата отдават чест срещу дребна банкнота !!!
    И му правят път да мине безпроблемно през границата …

  3. Иво каза:

    Интересно, защо не са и на йота толкова „ефективни“ с наглите цигански орди или на мякаи мутри въоръжени!? Щото не им стиска, могат само на умряло куче нож да вадят. Пъзльовци, искат на всичкото отгоре да ги уважават!? Въз основа на какво, бе паразити нещастни? Веднъж не съм видя полицай да преведе възрастна жена през улицата или да е любезен с хората. Униформени безсрамници!

  4. Тони каза:

    Хора, вижте как действат тези, които в момента протестират, че им се нарушават правата – основно за пенсионирането им! Изумявам се какви прости и агресивни хора работят в полицията. Но това си има обяснение – куцо и сакато, просто и малоумно става полицай! Вместо да ходят да излавят истински престъпници, те се занимават с такива работи! Примери за това – много!
    А, сега се сетих, тези двама младежи май ги мернах в клипове за Ислямска държава – за техните военни и терористични клетки! Така че хвала вам достойни полицаи – не трябваше само да ги биете, трябваше по един куршум да им теглите!!!

  5. Къчо Карамасуров каза:

    „ЮМРУКЪТ НА ПАРТИЯТА“ …ТРЕНИРА РАЗБОЙКОВИТЕ „МЕТОДИ“ ЗА УБЕЖДАВАНЕ…! ИЗМЕТ , МИЛИЦИОНЕРСКА…!!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране