17.11.2015 | 12:39
Сидеров арестуван, обяви гладна стачка, няма да пие и вода
Лидерът на "Атака" разгроми набързо враговете си и влезе в следствието

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров ще бъдe задържан за 72 часа. Това съобщи адвокатът му Явор Нотев. Малко по-късно прокуратурата обяви официално ареста на Сидеров.

Нотев каза още, че Сидеров започва гладна стачка в знак на протест срещу задържането си. Очаква се депутатът от партията Десислав Чуколов също да бъде арестуван. Малко преди официалното съобщение телевизия „Алфа“, която предава на живо от столичното следствие, съобщи, че двамата ще бъдат арестувани и разделени в отделни килии. Информацията бе получена чрез СМС от Деница Гаджева – спътница в живота на Сидеров. Водещите в „Алфа“ съзряха в разделянето на двамата „сценарий“, но не уточниха какъв е точно той. Според партийната телевизия на „Атака“ те ще бъдат пратени Централния софийски затвор

Малко след 10.00 ч. Сидеров влезе в Столичното следствие. След като се възкачи на трибуна под възгласите на агитката и насред изображенията на Васил Левски и Богородица той набързо разгроми враговете си и обеща възмедие.

„Ще дойде денят на възмездието“, обяви лидерът на „Атака“. „Властта на Борисов и Цацаров скоро ще падне“, добави той пред доста рехавата агитка на свои последователи в доста напреднала възраст. Заедно с него бе Десислав Чуколов. Много полиция очакваше двамата пред следствието.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране