11.02.2017 | 0:01
Симеонов поиска отзоваването на посланика ни в Турция Надежда Нейнски
Според него тя е апелирала към българските турци да подават заявления за откриване на избирателни секции

Лидерът на Националния фронт за спасение на България Валери Симеонов е поискал отзоваването на българския посланик в Турция Надежда Нейнски.

Според него тя е апелирала към изселническите организации на българските турци да подават заявления за откриване на избирателни секции в южната ни съседка. При срещата от НФСБ са поставили още въпроса за броя на секциите в южната ни съседка.

„Срещата беше продължение на нашето упорство на ръководството на НФСБ за ограничаване на гласовете от Турция – направо ви го казвам. Поставихме въпроса за броя на секциите в Турция, тъй като имаме опасенията, че те пак ще бъдат максималния брой 35, въпреки че във закона успяхме да наложим до 35. На всички ни е ясно, че там се извършват мащабни манипулации, хората не разбират български език, не разбират за какво гласуват, те гласуват под команда. Поставихме въпроса за задължителното попълване на декларациите вътре пред комисията, нещо, което не беше спазвано на предните избори, а сме го заложили в закона“, изтъкна Симеонов.

2 коментара

  1. Филип Тотю каза:

    Демитянчо, Не харесвам Симеонов, но заради такива изроди , като теб, ще гласувам за Патриотите, защото знам, че ще гласуват закон за задължителното обрязване, на привържениците на про-турски партии. А като знам какво ни е здравеопазването, лесно може да се обърка, коя глава да се резне!

  2. Демитян каза:

    Някой да подскаже на бургаския гларус,че неговата сбирщина,ще бъде далеч зад ДПС като резултат на предстоящите избори.Мислещите българи,просто ще вземат за пълна демагогия увеличаването на пенсиите,заплатите,и другите хапки хвърлени в пространството.Трябва да си луд,само да помислиш,че това което плямпат т.н. обединени „патриоти“,може да стане реалност. Бат Валери,бат Сашо,бат Волен, ще ще свиват по 3-4-хиляди лева всеки месец като депутати,а вятърничевите им избиратели,ще се чудят как да свързват двата края.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране