16.12.2015 | 11:06
Скандал в Нова тв: Татяна Дончева аут от студиото заради Радан!
Адвокатката позорно напусна студиото: "Няма какво да ви кажа за 3 минути"

Грозен гаф беляза сутрешния блок на Нова телевизия. За да „изяснят“ позицията на реформатора Радан Кънев, който вчера върза тенекия и отказа да застане в студиото до Найден Зеленогорски, чевръста репортерка хвана на къс пас Радан в кулоарите на парламента.

След 15-минутно скалъпено интервю, в което той не каза нито нещо ново, нито нещо съществено, тв водещите дадоха думата на гостенката си Татяна Дончева. Адвокатката на Гриша Ганчев, която се пробва и в политиката, но има рекордно ниска подкрепа под 1%, обаче позорно си тръгна с думите: „Няма какво да ви кажа за три минути“.“И си тръгвате, така ли“, сконфузено попита Виктор Николаев.

„Да тръгвам си. Защото бях коректна и дойдох точно в 8 часа. След като не сте си направили вчера интервюто с Радан Кънев, защо изядохте и от моето време. Да, ставам и си тръгвам“, сряза го нахално Дончева, която незнайно защо продължава да досажда на зрителите от телевизионните студия, раздувайки небивалици в полза на олигархичните интереси, които защитава.

„Ами тогава да пуснем реклами, колеги“, опита се да замаже скандала Ани Цолова.

1 коментар

  1. Анета каза:

    Защо спестявате от истината? Пропускате как Дончева ги навря на коня в ауспуха, да си пуснат лебеди, ако искат. Много в услуга на Нова предавате нещата.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране