20.01.2017 | 0:13
Слави и сценаристи: Радев стана стюардеса в самолета на Корнелия Нинова
Не го познавам, преди 8 години имаше морал, като ми гостуваше, заяви водещият

„Кой е Румен Радев? Иска да каже, че с 2,5 млн. души, които са гласували „за“ референдума, а 1 млн. „не“, означава, че не бил съвсем легитимен. Той е избран с малко над 2 млн. души.

Това, че за него не са гласували 4 млн. души, означава ли, че не е легитимен? Днеска си стои, пляскат му всички в парламента, първата дама на първия ред, Нинова… Ние казахме ли, че не е легитимен президент?“

Това заяви Слави Трифонов в шоуто си, който се разгневи на новия президент, който пренебрегна в речта си като държавен глава референдума за мажоритарен вот и за намаляване на субсидията за партиите. „Аз не го познавам. Преди 8 години ми гостува смел пилот, който се е превърнал в част от политическото статукво и е партийно зависим от това, какво ще му каже Корнелия Нинова, или Илияна Йотова. Изглеждаше ми морален човек“, възмути се Слави.

Сценаристът му Тошко Йорданов допълни, че Радев е „стюардеса в самолет, който Корнелия Нинова управлява“. Той отново заплаши, че има и „други начини“ хората да постигнат целите на референдума.

2 коментара

  1. Боже каза:

    Тия, пък се вземат много на сериозно. Ха..ха..даже заплашват! Ало учиндолският, не се представяй за хората! Станал си за смях!!

  2. mostis каза:

    ПЛАТЕНИ ГЕРБЕРСКИ ПОДЛОГИ! СОРОСОИДИ!!!!!!!!!!!!!!!!!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране