06.05.2019 | 0:16
Слух, че Митьо Очите е освободен, „взриви” 400 в новия бар „Fabric”
Районът на “Fabric” отвън се превърна в изложение на скъпи лимузини и джипове

Слух, който се понесе около час и половина след полунощ в новооткрития клуб „Fabric” в центъра на Бургас, буквално обходи сепаретата и предизвика суматоха сред близо 400 посетители. В промеждутъка между 01:30-02 часа пред входа на „Fabric” застана неговия емблематичен охранител и приближен Божидар Москов, бодигардове на друга емблематична фигура, опитваща да развива легалната част от бизнеса на силовия бос, както и още петима дебеловрати и с много татуировки представители на подземния свят, сочи Флагман.

От уста на уста се разнесе мълвата, че Апелативният специализиран съд е склонил и е пуснал на свобода срещу парична гаранция в петък следобед техния култов водач Димитър Желязков. Желязков е с наложена мярка за неотклонение „задържане под стража” от 16 февруари т.г. и се намира в ареста на Спецпрокуратурата в София и изгледите да бъде пуснат зад решетките са нулеви към този момент. Въпреки това липсата му в тази паметна нощ за преливащата дискотека беше очевидна, сочи Флагман.

Най-характерното за скандалния клуб обаче си остава същото – отново се предлагат наргилета. Макар че диджеите не бяха с имена на чужди гости, с които е известен „Бедрум”, траковете им бяха на сравнително добро ниво и поддържаха духа в залата, изчислена за около 300 клиенти, но снощи те бяха поне 400.

Вътре бяха забелязани и представители на местната бургаска политика, но имаше и доста гангстери – сред публиката бе и известен наследник на „граф” от намиращо се край Созопол село. Вътре бяха доста крими герои, повечето от които често попадат в полицейските сводки за разпространение на наркотици. Заведението отвори врати тържествено около 22 часа за официално накипрените кифли и техните придружители. Около 23 часа можеше да се каже, че положението е фул макс.

Районът на “Fabric” отвън се превърна в изложение на скъпи лимузини и джипове. Униформена полиция от 20 часа до 02 часа след полунощ не се мярна в преливащото заведение. За отбелязване е, че една патрулка дискретно стоеше на 300 метра по булеварда, в посока новата поща, до разрушената вече сграда, където бяха взривени преди 20 години двама верни авери на Пламен Дишков.

Флагман.бг не разполага с информация, че Очите снощи е бил телепортиран във „Fabric”, както и за изстъпления, представляващи интерес за МВР. За отбелязване е, че в около 22:40 часа децибелите в градината рязко бяха намалени, вероятно по сигнал на старомодни спящи съседи.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране