16.08.2015 | 0:03
Софи Маринова пее на голи мъже
Не е ясно как ще завърши тази поредна историческа веселба, организирана от братята Пламен и Иво Дивия

Луд купон върви на открития басейн край стадиона във Враца. Пламен Петков, който е брат на легендарния купонджия Иво Дивия, празнува кръщаването на дъщеря му Ина. 250 възрастни и 50 деца са изпълнили пространството край басейна и се борят с тежките мезета и маркови питиета, които са отрупали специално наредените кръгли маси.

Домакините – Пламен и Цветелина Петкови, изрично са посочили банските като официално облекло за гостите си, но част от тях все пак са пристигнали облечени, съобщава tribali.info.

Всички това обаче се е променило и вече са голи, защото пее ромския славей Софи Маринова. Видялата какво ли не звезда гледа с интерес лудите изпълнения на иначе уважавани врачански бизнесмени, които явно са слушали като малки хита „Да падат дрехи и задръжки“!

Тези от гостите, които все още могат да стоят прави, вече са се качили на масите и пеят с пълен глас заедно със Софка. Всички са по бански, жега е, агнетата се въртят на чеверметата, алкохола бележи все повече победи и вече не е ясно как ще завърши тази поредна историческа веселба, организирана от Пламен и Иво Дивия.

В тон с модерните времена, цялото щуро тържество се снима от дрон, който лети на безопасно от купонджиите разстояние.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране