19.06.2015 | 0:06
Стан Вавринка става манекен
Линията бельо на тенисиста ще се казва Stan the Man

Многобройните почитателки на новоизлюпения ерген Ста­нислас Вавринка в най-скоро време ще могат да се любуват на мускулестата му снага, съобщава вестник “Блик”. Швей­царс­кият тенисист се очаква да представи кръстената на него специална колекция мъжко бельо, носеща името Stan the Man. Освен нея Стан ще рекламира и плажна мода.

Като първа стъпка в това направление бяха шортите, наподобяващи пижама, с които Вавринка направи фурор на “Ролан Гарос”. Именно успехът на този ексцентричен аксесоар е накарала производителя на бельо и мъжка плажна мода да D. Hedral да заложи на втората ракета на швейцарския тенис.

Проектът вече върви с пълна пара, като първото представяне на цялостната колекция трябва да стане през септември. А догодина Вавринка ще трябва да играе с цветните екипи на фирмата във всички турнири от Големия шлем. Изключение ще има единствено за “Уимбълдън”, където бялото е задължително. “Много съм развълнуван от това партньорство, казва Стан. – Много се радвам, че най-сетне се появи спонсор, с който да правя нещо различно.”

На началната страница на италианската фирма в интернет Вавринка е представен като новото лице на марката. Естествено – и като нейно тяло. Защото, освен с договора, според който ще трябва да позира по бельо, швейцарецът е и доста по-тясно свързан с компанията. Според думите на неговия мениджър Лоурънс Франк пред вестник Tages-Anzeiger, той е и акционер в предприятието. “Това е доста сериозна инвестиция за годините след края на кариерата му”, казва Франк.

Макар че едва ли Вавринка ще стигне до просяшка тояга, като се има предвид, че само за изминалата година е спечелил над 10 милиона швейцарски франка. Триум­фът в Откритото първенство на Франция увеличи още тази сума, а сега идва ред и на “Уимбълдън”. Както казахме, там той ще трябва да е в бяло, но шареното бельо на италианската фирма може да му донесе повече късмет. Затова поне дрескодът на “Ол Инглънд Клъб” не налага ограничения, коментира вестник “Блик”.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране