16.11.2015 | 7:28
Стажанта се завърна
Сашо Диков всяка неделя в ефира на телевизията на Нери Терзиева

Неукротимият Сашо Диков се завърна триумфално на екран и развърза език не къде да е, а в ефира на наскоро проходилата телевизия ВIT на Нери Терзиева – негова стара дружка още от зората на демокрацията. Сега лудата глава на журналистиката се развихри с удвоена сила в новото си предаване „Просто Диков“, което се излъчи вече два пъти.

„Форматът е същият като старото ми предаване, отново съм в ефир 3 часа и ще ме виждате всяка неделя“, обясни пред „Всеки ден“ журналистът. Той уточни, че отново е започнал популярните си обиколки из парламента, за да стряска политиците с неудобни въпроси. Диков бе забелязан миналата седмица и на делата срещу Златко Баретата и Алексей Петров, където бе сред най-активните журналисти. Все още обаче той не може да прецени къде се чувства по-комфортно – на старото си работно място или в телевизията на Терзиева. Сашо работи усилено и върху книга, която ще излезе до края на годината.

През август Нова изненадващо спря предаването му „ДикOFF“ и въпреки инфарктните преговори с шефовете Стажанта така и не успя да се пребори за собствено предаване, но отказа унизителното предложение да води само рубрика в предаването „Комбина“ на Лора Крумова и Галя Щърбева.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране