08.04.2016 | 21:33
Стоев е недоволен от ставащото в „Левски“
Треньорът ще коментира бъдещето си след края на първенството

Треньорът на „Левски“ Стойчо Стоев изрази недоволството си от случващото се в „Левски“ и най-вече от работата по селекцията за следващия полусезон. Вчера той разкри, че в клуба не се работи по предложените от него параметри относно привличането на нови играчи. Стоев също е притеснен и от факта, че един от основните халфове на тима – Мигел Бедоя, вероятно ще напусне след края на сезона.

„Не работим по лятната селекция с тези параметри, които поисках. Оставането на Бедоя също не е сигурно, при него има проблеми от лично естество и по-скоро нещата ще отидат в негативна за нас посока“, обясни Стоев, като отказа да коментира дали самият той ще остане в тима след края на сезона.

Съвсем наскоро специалистът получи ултиматум да спечели всички оставащи срещи до края на първенството и тогава ще се преценява дали ще му бъде позволено да позволи да продължи работата си с тима. Стоев обаче е категоричен, че ще говори за своето бъдеще едва след месец.

„Един отбор се нуждае от време да сработване и за стиковане. Ние, след мача с „Лудогорец“ в началото на полусезона, играем винаги в различен състав. Всеки път ни липсват основни футболисти, които са контузени или наказани. Имаше мачове, в които излизахме с по 5-6 юноши. Това ми попречи да изградя състав със стил на игра – нещо към което се стремях“, обясни треньорът.

Стоев разкри, че най-вероятно в днешното домакинство срещу „Ботев“ ще може да използва защитника Александър Александров, халфа Джереми де Нойер и нападателя Джъстин Менголо. Тримата бяха извън строя заради различни травми, но вече са възстановени. А дали ще попаднат в стартовия състав ще стане ясно след последната тренировка преди мача.

„Нямам притеснение, че няма да използваме наказаните Бедоя и Бурабия. Изправяме се срещу стойностен отбор, който ще се опита да ни изненада. Ние обаче сме готови и ще се опитаме да спечелим“, каза още Стойчо Стоев.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране