25.03.2016 | 0:01
Стоев остава в „Левски“ поне до лятото
Целта пред треньора е да спечели всички мачове до края на първенството

След продължило близо 6 часа заседание на УС на „Левски“ от клуба обявиха, че треньорът Стойчо Стоев остава на поста до края на договора си – 30 юни 2016 г. Шефовете на клуба са недоволни от представянето на първия тим, но въпреки това промени на този етап няма да бъдат правени.
На заседанието присъства и спортният директор Георги Иванов, който е дал обяснения за неубедителните игри на отбора през пролетта. Шефът на УС на „Левски“ Иво Тонев обяви, че от следващите мачове ще стане ясно дали на Стоев ще бъде предложено продължаване на контракта или ще бъде търсен нов наставник.

„Започнахме сезона със 7 нови играчи и се нуждаем от още време, за да може те да станат добър отбор. Мина времето, когато взимахме решения под емоция. Казахме нашите претенции на Георги Иванов, но не е наша работа да коригираме грешките. Целта оттук-нататък е да спечелим всички мачове до края на сезона“, обяви Тонев.

Председателят на УС на „Левски“ допълни, че клубът е изчистил всичките си задължения. Изключение е само дългът към НАП, който се обслужва редовно. На заседанието вчера е била обсъждана и работата на двете детско-юношески школи – на „Герена“ и на „Раковски“. Разговаряно е обаче само с отговорника за „Раковски – Станислав Ангелов, тъй като шефът на школата Даниел Боримиров е отсъствал заради болест.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране