09.10.2016 | 0:01
Стоичков с ултиматум към щерките: Ще раждате до момче!
Двете сестри се шегували помежду си, че идната година е ред на Христина

Христо Стоичков строи в две редици дъщерите си Михаела и Христина и издаде важен декрет. Легендата на българския футбол преди дни стана дядо на момиченце, но е поставил план максимум пред двете си наследнички – поне една от тях да го зарадва и с мъжко.

Най-малката представителка на фамилията проплака в далечно Маями. Там майка й Мика избра да я дари с живот вместо в София, каквито бяха първоначалните й планове. Те се провалиха заради откритото огнище във Флорида на вируса Зика. Михаела се превърна доброволно в затворничка в американския си дом и последните месеци на своята бременност не посмя да си покаже навън дори носа. От шубе дори отказа да прекоси океана за сватбата на сестра си Христина и Лука Белич в Правец.

Миа Айкут Рамадан се роди в един от най-популярните медицински центрове в Щатите – „Маунт Синай“. На външен вид той прилича повече на луксозен ризорт, отколкото на болница, и затова е предпочитан от холивудските звезди, които не само раждат там, но и се лекуват.

Също като Христо Стоичков, големият холивудски актьор Робърт де Ниро стана дядо на трима внуци в същата клиника, избрана от сина му Рафаел и снаха му Клодин де Матос за ражданията на децата й. През 2011 г. в клиниката се роди Алла-Виктория, дъщерята на руския певец с български корени Филип Киркоров. Преди време британската певица с албански корени Рита Ора припадна от топлинен удар по време на фотосесия на плажа в Маями и също бе хоспитализирана в същата болница. Преди смъртта си известната с пиперливия си език водеща и актриса Джоан Ривърс също е била лекувана там след сърдечен пристъп.
Минути след появата на Ицовата внучка, майка й Михаела оповести на света щастливото събитие. „Благодаря, че избра точно мен за твоя майка, Айки за баща, и всички нас за твое семейство! Перфектна си! Обичаме те, Миа!“, написа Мика в социалните мрежи. Всъщност малката госпожица е кръстена не на баба си Мариана, както някои медии писаха, а на своята майка. Миа е съкратено от Михаела, а и освен това на италиански mia означава „моя”, издават близки до майката.

В началото на тази седмица тя и дъщеря й са били изписани от „Маунт Синай“ и вече са си у дома. За да види племенницата си, на гости им е лелята Христина, която прекъсна медения си месец на Малдивите и по спешност се прибра в Маями. „Ще я науча да е дивак като леля си. Камата стана дядо, Мариана стана баба, а баба ми стана прабаба. Няма по-голямо щастие“, коментира появата на Миа малката дъщеря на Стоичков. Любопитна подробност е, че празникът за неговата тъща Пепа Митова е двоен, тъй като правнучка й се е родила навръх рождения й ден 28 септември, научи още „Ретро“.

Според наши източници семейство Стоичкови са сред ВИП клиентите на елитната болница в Маями, където се грижат за здравето на всички нейни членове. Изключително доволна от грижите по време на раждането на Миа, Мика препоръчала на сестра си да избере същата клиника, когато й дойде времето. Двете сестри се шегували помежду си, че идната година е ред на Христина. Много е възможно по време на екзотичната си почивка на Малдивите малката Стоичкова да е забременяла от своя съпруг.

На семейните сбирки тъстът Христо Стоичков неведнъж подхвърлял към двамата си зетьове Лука Белич и Айкут Рамадан, че държи да го уредят с внук, с надеждата той да наследи таланта му и прословутата левачка.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране