24.07.2015 | 5:06
Студентка-отличника заряза следването и стана порнозвезда
Ангелина Дорошенкова била приета в МГИМО без изпит

Студентка-отличничка от престижното руско висше училище МГИМО, което готви кадри за дипломатическа кариера Ангелина Дорошенкова е заменила лекциите с кариера на актриса във филми за възрастни, стана ясно от бурно обсъждане на нейни познати и приятели във Фейсбук.

Дорошенкова се е класирала на призови места на олимпиади по информатика и юридически науки и затова е била приета в университета без изпит. Ученето и лекциите обаче очевидно са доскучали на 21-годишната красавица и тя е потърсила ново поприще. Нейни приятели съобщиха в интернет, че на страничката й се появяват нейни фотоси от различни страни – Кипър, Малта, Франция, Бразилия и Испания.

Променил се е и външния вид на Ангелина след очевидна намеса на пластични хирурзи. Така блеснала и истината- студентката-отличничка се посветила на кариерата на порнозвезда. За година и половина момичето се е снимало в 50 клипа за възрастни, като хонорарът й за един е 1200 долара.

Дорошенкова сама обяснява в страницата си, че е бисексуална, сексът с жени й харесва, но не взема това насериозно. Тя обаче изпълнява указанията на известния режисьор на порнофилми Пиер Вудман, който се е заел да я направи известна.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране