04.11.2015 | 21:01
Светлана Василева имала жълт сайт и слухтяла приятелките си за светски тайни и компромати
Много хора от елита си плащали кораво да не пишат за тях, или да наклепат враговете им

Светлана Василева хвърли бомба в ефир, че е основателка и съдружничка в един от най-големите жълти сайтове на България.

Признанието дойде заради Кичка Бодурова, която се загледа в обувките й и попита колко получават моделите в България. Големи ли са ви хонорарите, питам, защото не знам. Не работя в тази област и не живея много в България, затова не съм наясно, каза певицата. Но ми се струва, че няма как да взимате толкова много, че можеш да си позволиш тези обувки например – каза тя и посочи чифт чепици на Светлето, които струват 2000 евро. Освен това ти виждам и другите дрехи, те са на известни дизайнери и се продават много скъпо. Не се обиждай, просто не зная какво работиш и се чудя как си позволяваш такъв гардероб, сви рамене певицата.

Гушната като лигаво бебе в обятията на Ернестина, Светлана каза, че има сериозна работа и тя е в сайт, създаден по нейна идея. Това е жълт сайт с клюки и пикантни неща за елита, прошепна плеймейтката и въпреки че заглушиха думите й, всички чуха кой е сайтът. Че толкова много ли се печели от сайт, опули се от учудване Кичка, която явно не е в течение, че много хора си плащат кораво да ги хвалят, или да наплюят враговете им в повечето електронни медии у нас.

Оказа се, че невинното и наивно Светленце, което не знае столиците, затруднява се с формулиране на сложно изречение и забравя думите, когато иска да каже нещо умно, всъщност няма как да списва сайта, но може да снася безкрайно много пикантерии и да влияе задкулисно на светския живот у нас. Доста подходяща за нея професия, след като и без това не излиза от клубовете и партитата в столицата.

Имам и приятел и той ми купува подаръци, допълни тя, а Кичка продължи да клати глава и да не разбира съвсем с какво се занимава Гонзовица. Още повече, че в съответния сайт тя в момента няма медиен комфорт и доста често също е под ножа. Но пък голите й снимки се намират в платено негово приложение.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране