09.03.2020 | 0:42
Световната банка, МВФ и ЕС отпуснаха 62,3 млрд. долара за борба с коронавируса. И китайската зараза изведнъж се появи в България…
У нас всяването на паника се третира като тероризъм и подлежи на наказателна отговорност
Венцислав Мутафчийски

Европейския съюз отпуска близо 300 милиона евро за борба с коронавируса. 50 милиарда долара даде Международния валутен фонд, а Световната банка – 12 милиарда долара.

Няма лошо – нека си въртят далаверите. Но Бойко Борисов наясно ли е, че разпространяването на неверни слухове, всяващи паника и страх в населението, и ограничаващи „нормалния“ живот на хората и държавата, се третира като тероризъм и подлежи на наказателна отговорност.

Освен това, имайки предвид и позицията, която заема към момента, дава основания и за обвинение в държавна измяна. Ако, разбира се, ако има кой да му я потърси.

Отбелязваме тези факти, защото през последните 24 часа властта подлуди населението. Пиарката на Бойко Борисов, известна с това че няма никакъв журналистически опит, защото за кратко е била дръжка на микрофон единствено в закритата телевизия ББТ, спретна среднощна пресконференция, сякаш Турция ни е обявила война….Разбира се, дамата вероятно има някакви други качества, но те определено нямат нищо общо с журналистиката…или дори пиара.

Оказа се, че митичните двама заразени – мъж от Плевен и старица от Габрово, не са напускали страната и въобще не е ясно как точно са се станали носители на коронавируса. Освен това, късно в неделя вечерта се оказа, че бабата се е излекувала от „китайския вирус“ и вече не е болна….

Тогава възниква въпросът – има ли въобще коронавирус у нас или това е поредният опит на Бойко Борисов за кризисен пиар заради испанското разследване за пране на пари, водено срещу него и негови близки в Барселона?

2 коментара

  1. Анонимен каза:

    Бойко и компания са много умели манипулатори на обществото чрез притежавани от близки да ГЕРБ хора медии като ПИК притежаван от Министъра на Младежта Красен Кралев,24 часа са едни от обслужващите ГЕРБ медии в измамната пропаганда срещу Българския народ. Милионите от фондовете на ЕС са основна храна за съществуването на ГЕРБ и Борисов,от финансите на ЕС в България се формират новите милионери на Бълагрия. Милярди евро се източват от България годишно с благословията на правителството на България,и това държи България на дъното на ЕС.

  2. ее каза:

    абе Годжи кога стана генерал та и доктор
    сигурно като чу за милионите от ЕС

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране