09.11.2017 | 0:01
Тайните на фолка са разкрити! Алисия била продавачка, Преслава шиела бельо, а Борис Дали имал далеч по-сериозна работа от фолка
Ярък пример е Слави Трифонов, който преди да изпее "Едно ферари с цвят червен“ е продавал мартеници в подлеза на ЦУМ

Преди да се прочуят звездите не са работили толкова престижни професии и са се возили с градския транспорт. Ярък пример за това е Слави Трифонов, който преди да изпее „Едно ферари с цвят червен“ е продавал мартеници в подлеза на ЦУМ, припомня Галерия. Студентът от консерваторията ходел със скъсани обувки и заработвал по 100 лева от Пижо и Пенда.

Алисия пък изкарвала прехраната си като продавачка в магазин за хранителни стоки. Родителите й имали магазинче в кв.“Дружба“ и Ася често ги отменяла. Когато Виктор Касъмовоткрил таланта на Алисия, тя грабнала микрофона и се отървала от досадното мъкнене на пакетисъс захар и каси с бира, пише Хот Арена.

Камелия пък се трудила като лелка шест месеца в детска градина в Чипровци. Там била по заместване и напуснала що титулярката се върнала, за жалост на бащите, които водели отрочетата си в градината.

Иван Динев – Устата си докарвал допълнителни приходи като разносвач на списания, но това било в студентските години.

Преслава пък 3 години е работила като шивачка на бельо за чуждестранни фирми. Плащала и малко и тя тръгнала по заведенията на участие, където Милко Калайджиев я открил за Пайнер.

Борис Дали е бил личен шофьор на кметицата на Бобов дол. Бил е и общински съветник в града от БСП. Малина работи като ветеринарка за кратко време, даже спасила тежко болен кон.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране