22.01.2024 | 23:12
Тъщата, убила зет си край София, предизвикала секс скандал в посолството ни в Тайланд през 2010 г.
Във Външно все още се носят легенди за сексуалните и подвизи и умения на Красимира Трифонова
Камен Величков

54-годишната Красимира Трифонова, която заедно с дъщеря си Габриела беше задържана по обвинение за убийството на Пейо Пеев край София е предизвикала секс скандал в посолството ни в Тайланд преди 14 години.

Припомняме, че жената, за която прокуратурата твърди, че е стискала шията на 44-годишния си зет е била дългогодишен дипломат и бивш наш консул в азиатската страна. Сега жената остава в ареста като определението на съда не е окончателно.

През 2010 година Трифонова се оказва причина тогавашният посланик Камен Величков да бъде отзован, а името му да се замеси в секс сензация.

Бившият консул Красимира Трифонова обявила, че е подала жалба срещу Величков в Комисията за защита от дискриминация, заради упражнен към нея сексуален тормоз.  Според Трифонова, Величков я преследвал от идването си като посланик през 2008 г. От публикациите става ясно, че преди Величков да дойде в Банкок, Трифонова на практика управлявала посолството и идването на титуляр не ѝ се понравило.

Камен Величков е дипломат от кариерата. Той бе съветник по външнополитическите въпроси на президента Желю Желев, посланик в Холандия и др.

„Красимира и дъщеря й са много амбициозни. Готови да минат през трупове, в буквален смисъл. Почерниха живота на не един и двама мъже. Познавам Трифонова от много години. Това е бившата ни телефонистка, която след завършен 3-месечен курс през 2004 г. става дипломат… сещате се как. Това е човек, който драпаше със зъби и нокти да се домогне до пост в някое посолство, предоставиха и възможност, но тя я пропиля. Лакомията и и жаждата за власт нямат край. Във Външно все още се носят легенди за сексуалните и подвизи и умения“ – коментираха близки до бургаското семейство.

Припомняме, че Пейо Пеев бе открит в запалена кола в гориста местност на кв.“Драгалевци“ в петък, а полицията задържа извършителите за броени часове. Извършителките са 33-годишната Габриела Славова – Пеева и 53-годишната й майка Красимира Трифонова. 44-годишният Пейо Пеев е седял на шофьорското място, като от задната седалка на автомобила 54-годишната жена е стискала шията му, докато 33-годишната жена го е притискала към седалката и при опита му да излезе от автомобила е затваряла шофьорската врата. След като са го удушили са откарали автомобила в района на хижа Алеко и са опитали да го опожарят заедно с трупа на Пеев вътре.

Майката е със задържане под стража, дъщерята с домашен арест и гривна. Габриела Славова е Началник отдел „Превенции и младежки политики“ в Продължаваме промяната – Бургас. По настоящем по майчинство. Има подозрение, че бащата на второто дете е действащ депутат от ПП, избран от Бургас.

1 коментар

  1. Кики рече: каза:

    Всички Либерали-харвардци сме такива сладури… И аз на Лена сложих самун във фурната…

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране