22.01.2024 | 22:15
Убийцата Габриела Пеева има дете от ексдепутата от ПП Велико Минков!
Габриела и майка й Красимира Трифонова заплашвали и изнудвали Пейо Пеев да признае детето от Минков

33 –годишната Габриела Славова, която заедно с майка си беше обвинена за умишленото убийство на 44-годишния си съпруг Пейо Пеев, се оказа лице на „Продължаваме промяната“. Тя е работила в Община Бургас – началник на отдел „Превенции и младежки политики“.

Младата жена е била включена и в кандидат-депутатската листа на ПП и присъства в листата на „Предприемчивите лица на промяната в Бургас“.

По първоначални данни Пейо Пеев и Габриела, които били в развод, са имали неразбирателство за попечителството над двете им деца. Това е била и причината за жестокото престъпление.

Скандалите между двамата, довели до убийството, били именно затова кой е баща на бебето.

Велико Минков

Велико Минков

По неофициална информация освен 44-годишния Пейо за бащинството претендирал и бивш депутат. Става въпрос за депутата от 47-ото НС-  Велико Минков. През 2021 година тогава народен представител от русенската листа на Промяната се отказва и напуска парламента.  Минков подава заявление ден преди обявяването на проектосъстава на коалиционния кабинет с уточнението, че мотивите му са лични и остава верен на приоритетите, които е отстоявал в предизборната кампания.

Софийският градски съд остави в ареста Красимира Трифонова и пусна под домашен арест Габриела Славова-Пеева. Определението на съда не е окончателно и подлежи на обжалване и протест пред Апелативния съд.

„Преди около шест години Габриела Славова забременя от Пейо Пеев. Още докато беше бременна, Габриела и майка й прецениха, че Пейо Пеев не е достоен да бъде баща на детето им, тъй като не бил достатъчно заможен и перспективен, пречел на бъдещата й кариера на политик и дипломат (момчето според тях беше „прост инженер“). Габриела дори роди тайно и дълго време не искаше да признае бащинството на Пейо Пеев.

През септември миналата година Габриела забременя за втори път от някакъв млад депутат от Продължаваме Промяната в Бургас. По неизвестни за мен причини, Габриела не смяташе и този баща на второто си дете за достатъчно перспективен. Тогава тя и майка й Красимира Трифонова започнаха да заплашват и изнудват Пейо Пеев да сключи брак с Габриела и да признае чуждото момченце за свое. Странното е, че Габриела и Пейо никога не заживяват заедно. Не са живели заедно, докато са имали едно дете. Не са живели заедно, когато е забременяла от депутата, оженила се е в този период за Пейо и със заплахи го е накарала да признае чуждото дете. Пейо Пеев и депутатът от Продължаваме Промяна започнаха дела срещу майката Габриела Славова за измама за бащинство и психически тормоз. Доколкото ми е известно, делата щяха да се развият следващата седмица. Пейо Пеев беше убит (удушен и запален) от съпругата си Габриела Славова и майка й Красимира Трифонова този петък“ – разкриват запознати със семейните драми на Габриела и Пейо.

1 коментар

  1. мив каза:

    и двата изрода в панделник доживот.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране