06.12.2023 | 18:11
Телефонната сага на Бойко Борисов
Вождът на ГЕРБ разкри как върви комуникацията в сглобката

Колко телефонни разговора може да оповести Бойко Борисов пред медиите? За няколко минути тази сутрин лидерът на ГЕРБ разкри как върви комуникацията в сглобката. Стотици телефонни разговори и много есемеси…

Първо, Борисов коментира вчерашното си позвъняване на пожар в ефира на бТВ, където при Цветанка Ризова гостуваше Христо Иванов. Не за друго, а за да го похвали. „Обадих се, защото по различен от истината начин се поднасят събитията. Исках от първо лице да кажа как е било. Не виждам нищо лошо.“ Секунди по-късно лидерът на ГЕРБ разкри за два любопитни телефонни разговора.

Първият е между Десислава Атанасова и премиера Николай Денков относно „Пирогов“. Борисов заяви следното: „Десислава Атанасова се обади на Денков, за да му каже, че тези поръчкови уволнения и назначения не са правилни и ние няма да ги допуснем.“

Някога вчера и Борисов се оказа, че е имал разговор, но не с Денков, а с Асен Василев. „Вчера от границата ни с Турция Асен Василев лично ми се обади, каза, че това са пълни глупости и не се прави така: „Моля те, изчакай ме до 14.00 часа, защото имаме да решаваме толкова важни въпроси с бюджета, Шенген, еврозоната, ветото, че няма смисъл от подобни неща.“ Мина 14.00 часа, нищо не се случи, а чухме как премиерът Денков ни прати да си гледаме работата“, пресъздаде разговора си с Василев лидерът на ГЕРБ.

Към края на своето изказване той издаде коалиционните си партньори от ППДБ, че стоят по цял ден в кабинета на Делян Пеевски. И оповести, че Кирил Петков и Христо Иванов си комуникират с председателя на парламентарната група на ДПС посредством стотици телефонни разговори и много есемеси.

И когато става дума за есемеси, Борисов не пропусна да разкрие, че с Христо Иванов си показват есемесите, които получават от свои симпатизанти. „И двамата ни хулят, че стоим в сглобката“, обясни той.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране