08.05.2016 | 0:01
Тетрадка на известна чалгаджийка втрещи „Фейсбук“ със съдържанието си
"Забавлявайте се синхронно". призовава потребител в мрежата

Чалга певица, която се вихри по телевизия „Планета“, показа колосалното си ниво на образованост. В творческата тетрадка на таланта лъсна как изпълнителката се мъчи с текста на песента на Боби Шарп „Unchain My Heart“, изпята първо от Рей Чарлз през 1961 г. Джо Кокър я включва в едноименния си албум и така я прави известна по цял свят – дотолкова, че песента е достигнала дори до ушите на лингвистката от „Планета“. За да я изпее обаче, нашата певачка си е транскрибирала текста по свой си начин, така че да я изпее с лекота пред публика.

Вътре откриваме такива бисери като „ънджей май харт бейби лет ми би“ и естественият отговор – козю юдонт кер ъбаутми.

Ето и коментарът към поста във „Фейсбук“, където лъсна резилът:

„Ако ви трябва преводът на български на тази неизвестна песен – ето – предоставям ви го. Това е само една малка част от записките в тетрадката на поредната образована музикално и лингвистично певица от телевизия „Планета“. Забавлявайте се синхронно! Иначе не е кеф!

Това не е първият опит за самобитно творчество на главата на световно име в музиката. Още помним „Кен лий“ – изопачената версия на песента Without you на Марая Кери, с която се изгаври Валентина Иванова Хасан като участник в прослушването на телевизионното шоу Music Idol 2 от февруари 2008 г.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране