22.04.2024 | 13:54
Тези енергийно опасни предмети съсипват съня ви, изхвърлете ги веднага!
За никого не е тайна, че всеки предмет в къщата има своя собствена енергия

Хората започват да вдигат стени в къщите си и да разделят пространството на зони не просто така. А защото знаят, че някои предмети са в състояние да им навредят.

За никого не е тайна, че всеки предмет в къщата има своя собствена енергия. Повечето от тях са неутрални, а някои дори могат да носят позитиви, като подаръците или дреболиите от любим човек например.

Но има и такива вещи, които са в състояние да извлекат всички сили от собственика си, да развалят настроението му и да внесат проблеми в живота му. Те са особено опасни в спалнята – изключително уязвимо място, в което хората си почиват и черпят сили.

Измъчват ви кошари и сънна парализа? Може би това се дължи на вещите, които държите в спалнята си.

Ето какво не трябва да държите в това помещение, за да не тровите съня си:

Неизправна електроника

Не е много приятно да сте в стая, където лампите постоянно мигат. Това е опасно не само защото лампата може да даде накъсо и да причини пожар, но и на подсъзнателно ниво.

Мигаща, слаба, постоянно изгасваща лампа дразни и кара човека да изпитва негативни емоции. А подобна настройка преди лягане често предизвиква кошмари.

Аптечка

Спалнята е изключително странно място за съхранение на лекарства и медицински отвари, но се намират хора, които смятат това помещение за подходящо.

Въпреки това не е добра идея да го правите по няколко причини. Условията и температурата под леглото едва ли са подходящи за съхранение на лекарства.

Да не говорим, че от гледна точка на езотеризма кутията с лекарства няма да донесе нищо добро на спящия. Тя ще излъчва енергията на болестите и ще създаде нездравословна атмосфера.

Стари и ненужни дрехи и обувки

В много апартаменти често няма достатъчно място, което причинява бъркотия и безпорядък. Затова находчивите домакини са решили да държат половината от нещата си под леглото. Идеята може да е практична, но от гледна точка на езотериката не е съвсем правилна.

Дрехите и обувките, особено забравените, могат да повлияят негативно на енергията на спящия човек. Натрупаната в тях обида ще предизвика нощни кошмари и сънна парализа.

Битова техника

Други находчиви хора са намерили решение в организацията на пространството и са решили да скрият различни домакински уреди под леглото. Езотериците и майсторите, работещи с енергии, ще изпаднат в ужас и биха им забранили да го правят.

От уредите се образува магнитно поле, което се запазва дори след изключване от мрежата. То ще излъчва цяла нощ, а човекът, с енергията си, ще се опитва да му устои, за да се защити. И в един момент се оказва, че вместо да си почива и възстановява, по време на сън само ще губи сила. /jenata.blitz.bg

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране