08.11.2023 | 20:26
Той бе милиардер, но алчна блондинка го остави без пукната пара
Историята на Андрей Лобанов и Алиса е номер едно в Русия

Някогашният руски милиардер и олигарх Андрей Лобанов плаче горчиво и е без стотинка в джоба. Той става жертва на голямата си любов Алиса. Списание „Уоман“ припомня историята на бляскавия московски бизнесмен. Дълго време той грее по приеми в руската столица и обсъжда сделки с „Газпром“.

Сега не се вижда никъде. Забогателият при разпада на СССР Лобанов започва да се срива стремително през 2010 г. Причината е, че среща пробивната Алиса, подвизаваща се сред елита уж като бизнес дама. Всъщност целта й е да забърше някого. Двамата се женят бързо и се мъкнат в тандем по коктейли. Но зад картината на богаташ, хванал млада и хубава мацка, се крие ужасяваща действителност. Алиса разтваря силни седативи в кафето и чая на Андрей, пише България Днес. Преуспяващият нов буржоа се превръща в „кактус“.

Спира да общува с приятели, а Алиса слага ръка на бизнеса му. Превежда всички активи в свои лични сметки и ошушквa дрогирания си мъж. Това не й стига – когато вече е съвсем сенилен, го завежда в Маями. Заключва го в един от собствените му апартаменти, връща се в Москва и разказва на всички в обкръжението си, че Андрей е в клиника за психичноболни.

Зад океана плененият предприемач продължава да бъде тровен. Алчната булка нарежда на прислугата да му дава редовно „лекарствата“. Възползва се от неадекватността му и в един момент (около 2016 г.) взима и апартамента в Маями, и луксозните имоти на Андрей Лобанов в Москва.

Алиса си присвоява също вила в Сен Тропе – задължителна придобивка за всеки уважаващ себе си руски бандит. Планът й е да убие вече непотребния си мъж, но една от слугините в Маями го спасява. Усъмнена, че работодателят й е тъпкан с антипсихотици умишлено, тя спира да му дава хапчетата. После го приютява в скромния си дом. Андрей се връща в Москва, живее от подаяния на приятели и мрънка под сурдинка, че е измамен. Алиса очаквано изчезва от полезрението на обществото и не си вдига телефоните. Има подозрения, че е в Сен Тропе и не я ловят нито санкции, нито нещо друго.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране