08.08.2023 | 10:32
Той е милионер, но е страшно стиснат, златотърсачките ще има да чакат
„Е, Евгени може и да е стиснат, само че този е циция. Тежко и горко на златотърсачките, които ще му виснат само за пари“, смеели се близки до бизнесмена

Ерген номер три, в нашумялото риалити, май няма да се окаже особено читав. Преди броени дни младия мъж отпътува за дестинацията, където ще се снима новият сезон на риалитито.

Според клюките формата няма да бъде в турски луксозен курорт, а най-вероятно в гръцки тузарски вариант. Преди това бизнесменът Александър Младенов бе да отмаря на родното Черноморие, в къмпинг „Арапя“.

Там той бе щракнат да релаксира в компанията на водещия Наум Шопов и жена му Теа. Според версиите тримата са се засекли там случайно или са по работа, за да обсъждат детайли около новото шоу. Според слуховете новият ерген е наследил бизнеса от татко си.

Той е милионер, но бил страшно стиснат, доверяват хора от обкръжението му. И не само към служителите, но и към самия себе си, като му се свидело да си угажда.

Въпреки че, според слуховете, къта над 20 милиона. Александър не само си правел сметката стриктно, но и си водел отчет какво и колко харчи на ден, като не пилеел парите си за излишни неща. Не си купувал дизайнерски дрехи, а карал на конфекция.

Освен това не почивал на луксозни курорти, нито обичал екскурзии в далечни дестинации.В компания с приятели плащал само своята сметка. Не се изхвърлял да кара и луксозни возила, а гледал по-скромни марки.

„Е, Евгени може и да е стиснат, само че този е циция. Тежко и горко на златотърсачките, които ще му виснат само за пари“, смеели се близки до бизнесмена.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране