05.02.2016 | 22:51
Томов за ЦСКА: Ще помогна виновните да си понесат отговорността
Бившият шеф на клуба пожела успех на Сотир Цацаров

Бившият шеф на ЦСКА Александър Томов подкрепи започналото разследване на прокуратурата за фалита на клуба. Той изрази готовност да помогне с каквото може, за да може виновните да си понесат отговорността.

Ето какво написа Александър Томов във Facebook:

Чудесна новина, която приветствам напълно!

„Напомням, че ние първи сигнализирахме прокуратурата, ресорните български и международни институции за действия на собственици и управляващи лица към декапитализиране на ПФК ЦСКА АД и водене към фалит, и то два пъти.Напълно известно е кой остави ЦСКА през лятото на 2013 година с двама професионални футболисти, огромни финансови задължения и с отказ от лиценз за евротурнирите. 800,000 лв. за Бенжалюн с 0 мача.

Или пък 4 години не плащане на лизинга на клубния автобус, който преди да бъде конфискуван беше с остатъчна стойност около 1млн. лв. Добър мениджмънт, нали?

По-пресен е и споменът за миналото лято, когато основният актив – футболистите на ЦСКА, някои от които днес впечатляват по европейските футболни терени, беше изпуснат. Актив за 20млн. бе изгубен заради неплащане на една заплата.

Успех, г-н Цацаров, фактите са ясни, готови сме да помогнем, така че виновните да бъдат подведени под отговорност!Ние мислим за държавата, време е тя да помисли за справедливостта!“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране