30.09.2023 | 19:52
Тръмп се изгаври с Байдън – имитира го как се губи на сцена (видео)
80-годишния Байдън е най-възрастният президент в историята на САЩ, мнозина са убедени, че страда от деменция или друго старческо заболяване

Президентът на САЩ (2016-2020) Доналд Тръмп се подигра брутално с настоящия държавен глава публично за това, че Джо Байдън постоянно се губи по време на изказвания и пада по стълби. На сцената на Републиканския конгрес в Анхайм, Калифорния, Тръмп имитира поведението на Байдън доста успешно.

„В смисъл, този човек не може да намери пътя да слезе от сцената. Вижте, ето я сцената. Никога не съм виждал тая тъпа сцена досега. Но ако вървя наляво, ето ги стълбите. И ако вървя надясно – ето ги стълбите. А този пич става и казва „Къде съм?!”, каза Доналд Тръмп пред симпатизанти от републиканската партия.

Той изигра Джо Байдън във връзка с пореден инцидент, при който президентът се спъна – този път в торба с пясък, по време на връчването на дипломите за завършване на Американската военновъздушна академия в Колорадо. Той определи случилото се като „не много вдъхновяващо”.

Байдън, който бе избран след спорен вот, за който все още се говори, че е бил манипулиран с гласуването по пощата през ноември 2020 г., е най-възрастният президент на САЩ в историята. Той е на 80 години и сега се пуска за втори мандат в надпревара, която изглежда няма шансове да спечели, тъй като наскоро стана ясно, че рейтингът му се е свил катастрофално до 34% не само сред републиканците, но и сред демократите, от чиято партия бе издигнат той. В малко вероятната хипотеза, че успее да спечели втори мандат, той ще бъде на 86 години в края му през 2028 г.

През последните 3 години Байдън постоянно се спъва в разнообразни предмети, няколко пъти е падал и по стълба. Още от самото начало, когато бе избран и зае поста пък се появиха слухове, че страда от деменция или друг вид старческа болест, която му пречи да изпълнява правилно важните служебни задължения.

Често действащият сега президент „се губи” по средата на изречението по време на речи, а понякога думите, които излизат от устата му, нямат особен смисъл и са на практика неразбираеми.

Сега, когато кампанията за президентските избори догодина на практика стартира, неговият най-голям опонент, който все още чувства, че победата му през 2020 г. е била открадната с измами – Доналд Тръмп, се възползва активно именно от тези гафове на Байдън, за да го представи пред симпатизантите си като напълно неадекватен за поста.

А междувременно скандалите ще продължават да се редят един след друг – основно заради сина на Байдън – Хънтър, чиято репутация е меко казано потресаваща, особено след като преди почти 2 години изтекоха личните му снимки от лаптоп, които показват как той активно взима наркотици и се забавлява с проститутки. Баща му пък го бе описал като „Най-умния човек, когото познавам”, макар че е неясно дали президентът е говорел тогава за него или за покойния си първороден син, който почина в катастрофа още през 2015 г. – от тумор в мозъка, а не както Джо Байдън бе заявил – в служба на страната в Ирак.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране